New York City Trippers

The Mills at Jersey Gardens

17 Mar 2017 by Daphne

The Newyorkcitytrippers houden van shoppen. En hebben daar de perfecte plek voor gevonden; The Mills at Jersey Gardens.

Newyorkcitytrippers at Jersey Gardens outlet mall

In dit overdekte winkelcentrum in New Jersey vind je alle top merken in meer dan 200 winkels. Die je never nooit niet allemaal in 1 dag kunt checken. Althans, wij redden dat niet. En dat zegt wat!

Inside Jersey Gardens outlet mall

Een dagje outlet shoppen is prima te doen vanuit NYC. De bussen 111 en 115 brengen je in 30 minuten van Manhattan's Port Authority Bus Terminal naar de ingang van het shopparadijs. En mocht je een layover hebben in Newark kun je gebruik maken van de shuttle die twee keer per uur heen en weer rijdt.

The Mills at Jersey Gardens license to shop coupon book

Haal bij de “concierge desk” je "license to shop" couponboekje voor nog meer korting! Als je je id laat zien is het gratis en anders kost het je 5 dollar.

shopping carts at the Mills at Jersey Gardens oulet mall

Serieuze shoppers kunnen overwegen om een winkelwagentje te scoren. Je betaalt er $6 voor maar krijgt $1 terug als je het karretje weer stalt.

Mocht je de bus nemen die om 09.00 uur vanaf Port Authority vertrekt dan ben je er nog voor de winkels open zijn. Maar gelukkig is er dan altijd nog de Starbucks.

Hoe ons dagje Jersey Gardens er uit ziet? Nou, eerst kammen we onze favoriete winkels op de begane grond uit en zien wij elkaar weer bij Yeung's Lotus Express in het foodcourt op de eerste verdieping. De Chicken Bowl daar is echt zoooooo lekker! Dan racen we door de winkels op deze verdieping, sluiten we af met een rondje langs de twijfelgevallen en begeven we ons tutti kaputti naar de bus die ons weer naar Manhattan brengt.

Favoriete winkels? Tja, het lijstje wisselt na elk bezoe maar bevat steevast Tommy Hillfiger, Converse, Nike, Under Armour, Abercrombie & Fitch, Adidas, Boss, Calvin Klein, Century 21, Michael Kors, Penguin, Marshalls, Uggs, Uniqlo, Saks Off Fifth Avenue en Victoria's Secret. En de volgende keer check ik zeker ook even Elizabeth Arden en Kate Spade.

Kijk hier welke merken en winkels je allemaal kunt vinden in Jersey Gardens en welke aanbiedingen ze hebben. Korting op korting. Hoeveel beter kan het worden?

More guide