New York City Trippers

Saks Fifth Avenue

15 Nov 2015 by Esther

Do you want a touch up? Do you want a touch up? Het is me wel 10 x gevraagd tijdens mijn rondje over de enorme vloer met make-up- en parfumstands op de begane grond van Saks Fifth Avenue. Alle merken die je kunt verzinnen, en meer, vind je hier. Ik heb wel eens op zo'n stoeltje plaats genomen en me volledig in de make-up laten zetten. Een leuke ervaring maar ik voel me altijd verplicht iets te kopen en zeg daarom liever "no thx".

Le Labo New York City in Saks Fifth Avenue

Daphne werd in beslag genomen door de geuren van Le Labo. De verkoper, of beter gezegd adviseur, was vol van het merk dat hij verkocht en wilde graag zijn verhaal goed overbrengen. Ik denk dat ze er zeker een half uur heeft gestaan. De geurproef is Le Labo overigens glansrijk doorgekomen. Twee dagen na het opbrengen (en na 2 x douchen) roken we de geur af en toe nog. Hoe bijzonder is dat?

Saks Fifth Avenue New York City

Le Labo in Saks Fifthe Avenue New York City

Ondertussen heb ik boven een kort rondje gemaakt. Want Saks is groot en ik heb lang niet alles gezien. Maar liefst 10 verdiepingen vol kleding (hem/haar/kids), juwelen, accessoires, handtassen en spullen voor je huis. Ook bij Saks een fursalon, alle grote en luxe warenhuizen in New York City lijken niet zonder te kunnen.

Saks Fifth Avenue New York City

Zo'n knalrose bontjas ... het is niet aan de Newyorkcitytrippers besteed. Doe ons maar echt nep bont.

Bond No. 9 in Saks Fifth Avenue New York City

De vrolijke host van Bond nYc.

Een heel modern luxe en elegant warenhuis, Saks Fifth Avenue is gevestigd op 611 fifth avenue.

More guide