New York City Trippers

New York Yankees

06 Apr 2018 by Esther

You girls (eh, thx) are manhunting? Boysscouting maybe? Looking for a husband? Nope, niets van dat al. We wilden het gewoon wel eens meemaken, een potje honkbal op het allerhoogste niveau. En wat een ervaring, ik heb mijn ogen uitgekeken daar bij de New York Yankees in de Bronx. Had de hele tijd het gevoel van "net als in de film" en ik zit hier gewoon echt in het Yankee Stadium honkbal te kijken.

New York Yankees honkballen in Yankee Stadium in de Bronx

Het spel ontging me een beetje, neemt niet weg dat ik heb genoten. Van de spelers, de entourage, het orgel en het vermaak tussen de innings. Van het naar beneden doorgeven van een 10 dollarbiljet om 5 minuten later drie zakjes nootjes in je handen te krijgen met het verzoek deze naar boven door te geven. Van hele groepen vrienden en families gewapend met voldoende voedsel en dekens om de vaak lange wedstrijden door te komen. Wij waren niet zo goed voorbereid en te koud om de hele wedstrijd uit te zitten maar wat geeft het. Wij waren een ervaring rijker en hebben keihard genoten.

Kaartjes kopen voor New York City FC of de New York Yankees?

Voor tickets voor de thuiswedstrijden van de Yankees en de New York City FC (voetbal) in Yankee Stadium klik je hier, deze link redirect je naar een pagina waar je veilig en betrouwbaar je kaartjes kunt bestellen. De kaartjes krijg je vervolgens electronisch maar je kunt er ook voor kiezen om ze op te halen vlakbij Madison Square Garden, in Midtown. Kom je er niet uit of wil je meer weten? Stuur ons een mailtje - info@newyorkcitytrippers.nl - en we helpen je graag!

Wat zijn de beste zitplaatsen in Yankee Stadium?

Tja, dat ligt er maar aan hoe je het bekijkt. Wil je net als wij eigenlijk alleen maar voor de beleving? Dan zijn de stoelen in sectie 415-425 in de Grandstand prima. Je zit ver van het veld en in de buurt van de thuisplaat en er hangt een megagroot scherm tegenover je waar je alles op kunt volgen. Maar gewoon lekker om je heen kijken en luisteren naar het commentaar van de fans is ook al leuk! Wij kochten onze kaartjes voor $26.

De goedkoopste kaartjes zijn doorgaans de "Bleachers" kaartjes. Sectie 202-204 en 235-238. Je zit dan helemaal achterin. Er wordt afgeraden om hier met kinderen naar toe te gaan vanwege het feit dat de alcohol hier nogal rijkelijk kan vloeien en de - laten we het maar de spelbeleving noemen - intens kan zijn. Let op: stoelen in de sectie 201 en 239 hebben een beperkt zicht.

Ben je een die-hard fan en wil je de best seats in the house? De duurste stoelen vind je in de Legend Suite 11-29 ($400) en Field sections 114A-127A ($300).

Het stadion van de New York Yankees ligt in de Bronx en is prima bereikbaar met de metro. Kun je prima doen, de hele lijn (neem de nr 4 trein vanaf de East Side of de B of D trein vanaf de West Side) zit vol met supporters en de stemming onderweg is opperbest. De Yankees streven continu naar het behouden van een veilige en familievriendelijke omgeving. Wij hebben ons werkelijk geen minuut onveilig of ongemakkelijk gevoeld. Kaartjes van de thuiswedstrijden van de Yankees koop je hier.

Andere baseball wedstrijden in New York

Spelen de Yankees niet thuis als jij er bent? Misschien spelen de Mets thuis op hun Citi Field? Check het met deze link. Je kunt ook kiezen voor een minor leage wedstrijd van de Staten Island Yankees of de Brooklyn Cyclones. Die laatste combineer je meteen met een bezoek aan Coney Island. Superleuk om te doen. Lees hier hoe Newyorkcitytripper Daphne dat ervaren heeft.

Zoek je een cadeautje voor een New York Yankees fan?

Wat dacht je van deze leuke pet? Of deze superleuke schriften?


More guide