New York City Trippers

MoMA PS1

29 Jun 2018 by Daphne

Het MoMA PS1, wat een leuk museum. We begonnen met koffie in de M.Wells Dinette. Zielsgelukkig werden we er van. Niet alleen omdat de koffie zo lekker was maar gewoon vanwege de hele sfeer daar. En ook van de geinige servetjes, gekleurde rietjes en leuke kaartjes.

MoMA PS 1 in Queens

MoMA PS1 Queens New York City

De exposities van MoMA PS1 zijn heel uiteenlopend en wisselen best vaak. Wij zagen werk van Samara Golden heen - the flat side of the knife. De installatie beslaat meerdere verdiepingen.

MoMA PS 1 in Queens

Het MoMA PS1 is gehuisvest in een oude school. En het lijkt alsof er weinig aan het pand is opgeknapt. Niet dat het vies of rommelig is, dat is het absoluut niet. Het is juist een prachtige combinatie. Denk aan oude trappenhuizen met betonnen trappen en muren waarvan de verf afgebladderd lijkt met van alles en nog wat erop afgebeeld. Alleen dat is al het bezoeken waard!

MoMA PS 1 in Queens

MoMA PS1, we'll be back! En dan het liefst als er een Warm Up event is. Elke zaterdag - de laatste in juni t/m de eerste in september - is er in de binnenplaats van het museum live muziek. MoMA PS1 vind je in Long Island City op Jackson Avenue, 22-25. Bij de kruising met de 46th Avenue. Zet het niet op een dinsdag of woensdag op je planning. Dan is het gesloten ...

More guide