New York City Trippers

Manicure anyone?

26 Sep 2017 by Daphne

Het is zo leuk en lekker om jezelf weg te laten zakken in een massage stoel in New York terwijl iemand je (vermoeide) voeten en benen aan het masseren is. Al is het alleen maar om te luisteren naar de gesprekken om je heen.

Newyorkcitytrippers at Orchard Street Nail and Spa

Esther zat een keer naast een dame die opgepoetst moest worden voor een feestje en die nonstop aan het kletsen was met Bazoo, een schattig klein hondje, op haar schoot. Hun volgende stop was de make up bar. Bazoo "always absolutely loved it there". Terwijl de dame maar bleef ratelen over hoe toevallig het toch was dat Esther en zij dezelfde "skintone" hadden (echt, dat zei ze), zag ik Bazoo al voor me op dat feestje. Dat kleine hondje met mooi gelakte nageltjes, oogschaduw en lippenstift.

Broadway Nail & Spa New York City

Het is altijd leuk zo'n bezoekje aan een nail salon. De Broadway Nail & Spa - vlakbij Union Square – is gunstig gelegen na een lange dag struinen in Soho. De laatste keer waren we in de Orchard Nail & Spa. Heerlijk was dat! Voor niet al teveel geld worden je benen en voeten in de watten gelegd en loop je op wolkjes de deur uit. Klaar voor een volgende ronde sightseeing en shoppen. Word of advice van Esther; als je besluit om er ook een manicure bij te nemen, betaal dan even vooraf. Want het is nogal jammer als je met die vers gelakte nagels geld uit je portemonnee moet pakken.....

Nailpolish for the Newyorkcitytrippers at the Orchard Nails & Spa

En let op; de lieftallige dametjes proberen je zo lang mogelijk in de stoel te houden door je allerlei extra's aan te smeren. Gewoon vriendelijk “no thanks” zeggen, tenzij je denkt “ach wat kan mij het schelen, Ik zit hier heerlijk”.

More lifestyle