New York City Trippers

Magnolia Bakery

22 Apr 2016 by Esther

Sinds de opening van de eerste Magnolia Bakery in 1996 in New York City is het hard gegaan. Inmiddels vind je Magnolia Bakery's in Los Angelas, Chicago, Mexico City, Tokio, Moskou, Dubai, Abu Dhabi, Beirut, Kuwait en Doha. En deze lijst zal ongetwijfeld snel langer worden. En dan te bedenken dat het allemaal is begonnen met het maken van cupcakes van restjes cakebeslag ...

Magnolia Bakery in New York City

Dankzij hitserie Sex and the City blijft Magnolia Bakery een toeristische hotspot. De hype is wel wat minder geworden maar veel mensen willen toch even een feel good momentje bij Magnolia Bakery meepakken. We hebben vaak genoeg lange rijen voor de deur zien staan.

Magnolia Bakery

In New York City vind je vier Magnolia Bakery's. Dit is de vestiging op de begane grond van Bloomingdales (1000 3rd Avenue).

Magnolia Bakery in New York City

De andere drie locaties zijn Grand Central Terminal, Rockefeller Centre en Columbus Avenue in de Upper West Side. En ze verkopen niet alleen cupcakes. Ook voor koekjes, taarten, cakes en toetjes kun je er terecht. Daphne probeerde laatst de "famous banana pudding" en vond 'm heerlijk!

Magnolia Bakery

Magnoia Bakery

More guide