New York City Trippers

Ludlow Coffee Supply

11 Nov 2016 by Daphne

Oh how we love the Lower East Side van Manhattan! Hier vind je het ene toffe kleine koffietentje, hippe restaurant en gezellige barretje na het andere. Zoals Ludlow Coffee Supply.

Ludlow Coffee Supply New York City cappucino coole koffietentje hippe tent

De cappucino is er heerlijk en de vitrine ligt vol met lekkers. Probeer vooral de zelfgemaakte aardbeien poptart! Misschien ga je liever voor de toast met avocado? Of de eieren? En ben je meer een latte lover? De "maple latte" schijnt fenomenaal te zijn.

Ludlow Coffee Supply New York City met staal omlijste ramen Ludlow Barber Supply

Zie je het met staal omlijste raam op de achtergrond? Daar zit een echte barbershop: de Ludlow Barber Supply.

Ludlow Coffee Supply New York City zelfgemaakte poptarts en lekkers toast met avocado en eieren cappuciono maple latte

Ludlow Coffee Supply is zo'n typisch buurtcafetje waar je mensen tegenkomt die op weg naar het werk of na de yogales met de mat onder de arm nog even een coffee-to-go komen halen. Het is er niet groot maar de hoge ramen zorgen voor een licht en ruimtelijk effect. De inrichting is basic maar wel een soort van gaaf en hip. Denk urban vibe.

Ludlow Coffee Supply New York City urban vibe coffee to go hippe hangout

Ludlow Coffee Supply zit op Ludlow Street, tegenover het Indigo Hotel (met daarin de geweldige rooftop bar Mr. Purple waar je vanuit het zwembad kunt kijken naar de Empire State. Mits het lekker weer is natuurlijk) en is geopend van 8 tot 8.

More guide