New York City Trippers

Junior's Cheesecake

19 May 2017 by Daphne

Ben je op zoek naar de beste cheesecake in New York City? Da's best lastig want er zijn heel veel "best cheesecake places" in New York City en smaken verschillen. Junior's Cheesecake staat in ieder geval in mijn persoonlijke top 10. En dan met name die in Brooklyn, op de hoek van Flatbush and Dekalb Avenue.

the bar at Junior's Cheesecake restaurant Brooklyn

De porties hier zijn zo groot en de cheesecake is zo vullend dat je de rest van de dag geen honger zal hebben. Zelfs als je de cheesecake gedeeld hebt.

pancakes for breakfast at Junior's Cheesecake restaurant New York City

Hetzelfde geldt voor de ontbijt, lunch en diner porties. Groot, veel en erg lekker. Als je van pancakes houdt dan moet je hier echt naartoe. Deze, met warme appeltjes en rozijntjes, waren heerlijk.

inside Junior's Cheesecake Restaurant Brooklyn

De mensen die in deze Junior's werken zijn allemaal even vriendelijk en doen hun uiterste best om het naar je zin te maken. Service with a smile in dit diner style restaurant. De plek ademt geschiedenis en overal hangen foto's en artikelen over het Brooklyn van vroeger. Vele celebs zijn er geweest. En ook al vind ik het er totaal niet toeristisch, ik kwam het een keer tegen op een lijstje met "cool touristy things that New Yorkers do".

coffeecup at Junior's Cheesecake restaurant

"All you want. As you want it" is het motto hier.

Most Famous Cheesecake at Junior's Cheesecake restaurant

Er zijn 2 Junior's in New York. Een in Brooklyn - mijn favoriet - en eentje op Broadway, bij Times Square. Beide zijn vanaf 06:30 's ochtends geopend en sluiten rond middernacht.

Ben je niet in de buurt van New York? No problem. Je kunt Junior's cheesecake ook online bestellen. Als je in de States woont, althans. Mocht dat niet het geval zijn en heb je nu een onbedwingbare zin in New York style cheesecake maak 'm dan lekker zelf! Hier is Newyorkcitytripper Esther's recept van haar "snel en kan niet mis" cheesecake! Enjoy!

More guide