New York City Trippers

Hoe kies je een hotel?

31 Aug 2017 by Daphne & Esther

De Newyorkcitytrippers logeren elke New York City Trip weer in een ander hotel in een ander gebied. En we hebben nog nooit een slechte ervaring gehad. Hoe maak je nu de juiste keuze met zo'n enorm aanbod?

hotel in New York City

Locatie, locatie, locatie. Check of dat overeenkomt met je plannen en de wijze waarop je reist. Als je vooral op Brooklyn georiënteerd bent is een hotel uptown niet direct handig. En als je voornamelijk op downtown Manhattan bent gericht kun je je afvragen of je voor een hotel in Queens moet kiezen. Niet alle taxichauffeurs hebben trek in een ritje Manhattan - Queens. Daar valt tegen in te brengen dat je deze afstand met de metro zo overbrugt. En, het Z NYC Hotel heeft een eigen shuttle service. Kortom, het is heel persoonlijk.

waar logeren in New York City

We waren lang van het type "op je hotelkamer ben je alleen om te slapen" maar inmiddels denken we daar toch iets anders over. We zijn vooral kritisch op de locatie. Graag makkelijk bereikbaar, in de buurt van taxi's en een metrostation. En in een buurt waar we ons ook alleen op ons gemak voelen. Als er dan op loopafstand ook nog wat leuke eettentjes, koffiebarretjes en winkeltjes te vinden zijn zitten wij helemaal op onze plek.

Onder guide/stay bespreken we een aantal hotels. Maar als je echt een goed overzicht wilt hebben van alle beschikbare hotels in New York City klik je hier.


More guide