New York City Trippers

Golfballetjes slaan in de Hudson

11 May 2018 by Daphne

De laatste dag van ons bezoek was ik (ook weer) vroeg wakker. Vanuit het raam van mijn piepkleine maar oh zo gezellige kamer in The Jane zag ik dat het een mooie dag aan het worden was. Ik keek op mijn "dat-wil-ik-nog-doen lijst, sprong uit bed en wapte naar Esther "ben even golfballetjes in de Hudson aan het slaan". Leende een fiets en hopsakee, daar ging ik.

Fietste langs de Hudson, op weg naar Chelsea Piers. Dat duurde 5 minuten. Kocht een ballenkaart, huurde 2 clubs en vertrok naar de derde verdieping. Was er helemaal in m'n uppie en kreeg gelukkig geen gekke blikken toen ik keihard moest lachen om elke opgeteede bal die automatisch uit de grond omhoog kwam als ik een balletje had weggeslagen. Hilarisch! Tot ik bijna mijn Iphone kapot sloeg in een poging mezelf te filmen.

Al met al ben ik er ruim een half uur geweest (toen kreeg ik een beetje de zenuwen over wat ik nog allemaal "moest" doen) en ik heb er gigantisch veel lol aan beleefd. Een aanrader!

Golfballen in de Hudson slaan

Newyorkcitytripper Esther en ik zijn er later nog een keer samen naar toe gegaan en hebben een filmpje gemaakt van Esther die een golfbal "in de Hudson" slaat bij Chelsea Piers.

Leuk om te doen in de buurt van Chelsea Piers

Chelsea, de Meatpacking District en de West Village zijn superleuke buurten. Er is veel te zien en te doen. Mijn persoonlijke favorieten zijn het Whitney museum, een rondje door Chelsea Market, de Highline en lunchen bij The Park. Trek er maar gerust een dag voor uit!

More guide