New York City Trippers

Designer Shoe Warehouse

30 Jun 2017 by Daphne

Ik ga naar New York en neem mee: in ieder geval schoenen die lekker zitten! En mocht je die nou zijn vergeten, loop dan even naar binnen bij een DSW - Designer Shoe Warehouse. Ofwel een van Daphne’s favoriete Schoenen Winkels in New York!

DSW in New York City

Esther loopt er tegenwoordig het liefst langs of staat, als ze dan toch maar weer eens met mij mee naar binnen is gegaan, na 5 minuten weer buiten. En ik krijg er nog steeds geen genoeg van. De keten zit all over de States en heeft verschillende vestigingen in New York. Met zo'n beetje overal dezelfde inrichting. Meters en meters aan gangpaden vol met schoenen, soms verdeeld over meerdere verdiepingen. Van slippers tot warme winterboots en van sportschoenen tot hele hoge hakken, van goedkope merken tot Louboutin.

Elke DSW heeft een koopjeshoek met kortingen tussen de 30% en 70%, aangegeven met stickers in 4 verschillende kleuren. En als het hoofdrekenen niet zo soepeltjes gaat kijk dan even om je heen. Er staan namelijk overal bordjes met de berekeningen er op.

DSW winkels vind je zoal bij Union Square (naast de Wholefoods), op Broadway/79th street (vlakbij Lincoln Center), Penn Station (tussen 34th street tussen 7th en 8th avenue) en in Harlem (125th Street). De prachtige muurschildering op de foto hieronder kwam ik tegen bij de Harlem winkel.

Designer Shoe Warehouse in New York City

DSW. Ik ben nog nooit thuis gekomen zonder een tas met dit logo. Je kunt er trouwens meer dan alleen schoenen kopen. Wat dacht je van een mooie leren Liebeskind tas voor de helft van de normale prijs?

More guide