New York City Trippers

Deep house yoga

29 Apr 2016 by Esther

Via het instagramaccount van Verbotennewyork kwam ik er achter dat deze nachtclub niet alleen het adres is voor underground dance in New York City maar ook wekelijkse Deep House yoga lessen organiseert. Yoga in een nachtclub in Brooklyn om 19.00 uur 's avonds, dat leek ons wel wat. And so it was!

Yoga at Verbotenny in Brooklyn New York City

Een nachtclub, yogajuf, dj en visual effects ... het was even wennen bij binnenkomst maar we waren in no time verkocht. Onder leiding van Julie Dohrman van Shaktiyogany volgde een heerlijke yogales. DJ Tasha Blank voelde de sfeer heel goed aan en draaide een super set. De ambiance, de stem van Julie en de muziek van Tasha, wat een gave combinatie.

yoga at Verbotenny Brooklyn New York

De Newyorkcitytrippers helemaal zen in New York City

Rooftopbar The Ides (op de zesde verdieping van het Wythe Hotel) ligt pal tegenover Verbotennewyork (54 N 11th street). Als je toch in deze buurt in Brooklyn bent zou ik daar zeker even een kijkje nemen. Wij hebben nog geen beter uitzicht op Manhattan gevonden vanaf een barkruk. Registreren voor een deep house yoga les doe je online via Verbotennewyork.More guide