New York City Trippers

Corner Bistro - bier en burgers

28 Jul 2017 by Daphne

Iemand had ons over The Corner Bistro verteld. Daar vind je heerlijke hamburgers voor weinig geld. En ja hoor, een avond op de terugweg naar The Jane moest onze taxi een noodstop maken, precies voor The Corner Bistro. Esther en ik keken elkaar aan. HONGER! De taxichauffeur zal gedacht hebben dat wij niet meer met hem verder durfden toen we uitstapten ...

Het was al bijna middernacht maar hé, in New York kun je zo ongeveer op elk moment van de dag ontbijten, lunchen of dineren. The Corner Bistro is bijvoorbeeld geopend tot 4 uur in de ochtend! De tent zat vol. Harde muziek klonk uit de speakers, biertjes kwamen uit de tap en uit de fles. Het bar-food menu heeft iets lekkers voor iedereen. Er hangt een goedesfeer in die tent. Wij hebben ons er prima vermaakt.

Corner Bistro New York City

We deelden een Corner Bistro Burger en dronken een Yuenglin en een Bud Light. Toen we de rekening kregen concludeerden we dat het echt waar was; hier eet je een goede burger voor weinig!

Corner Bistro New York City

De Corner Bistro vind je in Greenwhich, vlakbij Meatpacking District, op 331 W4th St - de hoek van Jane en West 4th - en in Long Island City, Queens, op 47-18 Vernon Blvd. Daar gaan ze wel wat eerder dicht. Om 2 uur 's nachts. Maar vrijdags zijn ze open tot 3 uur.

Ben je een burger lover? Dan hebben we nog een tip voor je: de Burger Joint in Le Parker Meridien

More guide