New York City Trippers

Century 21

06 Oct 2017 by Esther

Verdwalen in een winkel, het kan echt. De eerste x bij outletwinkel Century 21 (locatie Cordtlandstreet downtown) was ik in no time Daphne kwijt en had ik werkelijk geen flauw idee hoe bij de uitgang te komen. Ergens tussen de schoenen en kinderkleding ging het mis. Nu ligt dit vooral aan mij, ik verdwaal al snel. Maar ik bedoel maar, deze winkel is groot. Wat je hier te zoeken hebt? Je gaat naar Century 21 voor "designer brands at amazing prices".

Century 21

Kleding voor dames, heren en kinderen. Cosmetica, tassen, accessoires en beddengoed en nog veel meer. Je ziet hier menig fashionista met een geoefend oog de rekken langs gaan om een designer item te scoren voor een prijs waar je alleen maar van kan dromen. Het vraagt inzet en geduld, maar het kan echt. Ik vind het zelf vooral leuk om even rond te kijken, langs de sportkleding te lopen en de tassen- en schoenenafdeling te checken.

Century 21

Er zijn nog twee Century 21's in Manhattan (op Lincoln Square en Dey Street) maar die zijn allebei lang zo groot niet. Mocht je toevallig in Queens zijn, daar zit een grote en overzichtelijke Century 21 aan de Junction Boulevard. Wij waren daar wel even zoet. Onlangs is er downtown Brooklyn eentje geopend, bij Albee Square. Volgens Daphne de best one yet! De echte bargainshoppers verwijzen we naar The Mills at Jersey Gardens in New Jersey, een groot outletcentrum. Vanaf Manhattan ben je daar zo en ook daar is een Century 21 gevestigd. En zeg nou zelf, een outlet in een outlet, kan het nog beter?

More guide