New York City Trippers

Brookfield Place

06 May 2016 by daphne

Ga je naar de One World Observatory? Neem dan ook even een kijkje in Brookfield Place. Want jemig zeg, wat een bijzondere plek is dat! Aan de ene kant zie je die inmense toren en de Oculus, aan de andere kant kijk je uit op de Hudson. En tussenin winkels van exclusieve merken als Michael Kors, Diane von Furstenburg, Hermès. Saks Fifth Avenue opent hier binnenkort haar deuren.

Brookfield Place is ook de perfecte plek om even wat te gaan eten en/of drinken. Er is hier van alles en voor iedereen wel wat te vinden. Haal bijvoorbeeld bij Hudson Eats een Black Seed Bagel, sushi van Blue Ribbon, een Unami Burger, een cupcake van Sprinkles, iets supergezonds bij Dig In Seasonal Market of, bij Little Muenster, een grilled cheese sandwich. De amerikaanse versie van een tosti. Maar wat je ook besluit, loop zeker even binnen bij Le District! De franse versie van Eataly. Tres, tres bien!

Je kunt hier je dagelijkse boodschapjes doen maar ook ter plaatse je eten laten bereiden. Kies iets uit wat je lekker lijkt (vis, vlees) en het wordt voor je klaar gemaakt. Dat alles eet je aan de bar. Appartment style. Of zoek een tafeltje in Beaubourg en kijk uit op de Hudson.

Ik heb echt lopen watertanden daar. Kon ook geen "non merci" zeggen tegen het koekje dat ik aangeboden kreeg bij La Cure Gourmande....

Brookfield Place. 230 Vesey Street. Downtown. Tegenover de One World Observatory en aan de Hudson. Vlakbij Battery Park. Een aanrader! Meer info over de shops, restaurants en evenementen vind je hier. Note to self: check de Lululemon winkel voor een inhouse yoga les!

More guide