New York City Trippers

Brookfield Place

23 Jan 2018 by Daphne

Ga je naar de One World Observatory? Neem dan ook even een kijkje in Brookfield Place. Een heel mooi winkelcentrum. Met naast een adembenemend uitzicht op de Hudson, de Oculus en de Freedom Toren ook nog eens hele mooie winkels. Michael Kors, Diane von Furstenburg, Hermès, Saks Fifth Avenue en Lululemon om maar een paar te noemen.

Brookfield Place is ook een leuke plek om iets te eten en te drinken. Bij Hudson Eats kan iedereen terecht. Je vind er Black Seed Bagel, Blue Ribbon sushi, Unami Burger, Sprinkles cupcakes. Kunt supergezond eten bij Dig In Seasonal Market of een heerlijke royaal belegde tosti krijgen bij Little Muenster. Maar wat je ook gaat doen, check zeker even Le District! De franse versie van Eataly. Tres, tres bien!

New Yorkers halen hier hun dagelijkse boodschappen en/of eten er hun zojuist klaargemaakte maaltijd. Er is heel veel om uit te kiezen en het wordt voor je neus klaargemaakt in een "appartment style" setting. A la carte dineren doe je in restaurant Beaubourg met een geweldig uitzicht op the Hudson.

In La Cure Gourmande vind je de heerlijkste koekjes. Ik mocht er een paar proeven....

Brookfield Place vind je downtown op 230 Vesey Street. Tegenover One World Observatory aan de Hudson en vlakbij Battery Park. Echt een aanrader! Meer info over de winkels, restaurants en de vele evenementen die ze organiseren vind je hier. Note to self voor de volgende trip: een gratis yogales bij Lululemon doen!

More guide