New York City Trippers

Bloomingdale's

22 May 2015 by Esther

De flagshipstore van Bloomingdale's is een begrip onder fashionista's. Een groot, luxe warenhuis met veel "shops in shop".

Bloomingdale's New York City

Het Franse merk Ladurée is erg populair in New York City. En ook bij Bloomingdale's vind je schattige kraampjes en kasten gevuld met o.a. Ladurée macarons en kaarsen.

La Duree in Bloomingdale's New York City

Je aankopen worden ingepakt in een little, medium of large big brown bag. En zo kan het dat je dure designertas mee naar huis gaat in een bruine papieren zak. Troost jezelf met de gedachte dat die bruine papieren zak vele harten sneller doet kloppen en een enorm statussymbool is.

Kiehl's in Bloomingdale's New York City

De shop in shop van Kiehl's.

Bloomingdale's New York City

Wij winkelen hier te weinig om deel te nemen aan het loyalty-programma maar misschien is het iets voor jou? Overigens zijn de verkoopsters hier vrij vasthoudend dus als je gevoelig bent voor gezellige verkooppraatjes zou ik hier goed op mezelf passen. Daphne zat, voordat ze het zelf in de gaten had, al in een stoel en kon volgens de charmante verkoopster echt niet zonder crème X. En wat een geluk, laat dat wonderspulletje nu net in de aanbieding zijn ...

Magnolia Bakery in Bloomingdale's New York City

Ook Magnolia Bakery doet goede zaken met een eigen winkel in Bloomingdale's.

medium brown bag Bloomingdale's New York City

De recente fotoshoot van Sarah Jessica Parker voor de deur en op het uithangbord van Bloomingdale's zorgde voor een hoop onrust onder Sex and the City fans. Zou er dan toch een derde film aankomen?

Bloomingdale's New York City

Het was een mooie reclame stunt, SJP lanceert deze zomer haar schoenenlijn die ze speciaal voor Bloomingdales heeft uitgebracht. En of die derde film er komt? Wij hebben geen idee.

Bloomingdale's New York City

Er zijn meerdere vestigingen van Bloomingdale's in New York. Maar de enige echte grote flagshipstore is gevestigd op 59th street & Lexington Avenue (schuin tegenover het grote metrostation aan de 59e straat).

More guide