New York City Trippers

Cafe Gitane

01 Apr 2016 by Esther

Cafe Gitane at The Jane Hotel in de West Village (vlakbij Meatpacking District) is al jaren een hip, hot & happening adresje. Een blijvertje en dat is maar goed ook. Want het eten is heerlijk, de sfeer relaxed en het publiek gemêleerd. Een mooie mix van locals en toeristen, van hipsters tot zakenmensen en alles wat daar tussen zit. De serveersters in hun fifties jurkjes zijn beeldschoon en vriendelijk maar assertief genoeg om je te wijzen op de hoeveelheid fooi die je dient te geven. "Most people from Europe are bad tippers". Ai, die vergeet ik nooit meer.

ontbijtje @ Cafe Gitane New York

'N tikkie pips na een wel erg kort nachtje. Maar oh wat zitten we leuk! En na dit ontbijt kunnen we er wel weer even tegenaan.

Newyorkcitytripper Esther @ Cafe Gitane New York

de bar @ Cafe Gitane New York

Lunchen, borrelen of dineren. We hebben hier al heel wat gerechtjes en verschillende soorten biertjes en cocktails uitgeprobeerd. Allemaal even lekker.

Cafe Gitane New York

binnenkijken bij Cafe Gitane New York

7 dagen in de week gaan de deuren hier al om 07.00 uur open en sluiten ze pas weer om 24.00 of 01.00 uur. Cafe Gitane at The Jane is gevestigd op 113 Jane Street. Je gaat de trap op van Hotel The Jane en dan is het aan je linkerhand. Goeie stop na een wandeling over de High Line en een bezoek aan het nieuwe Whitney museum.

More guide